Peeler Beet Carpaccio with Burrata
TM6

Peeler Beet Carpaccio with Burrata

5.0 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 5 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white vinegar
  • 1 oz lemon juice
  • 1 tsp Dijon mustard
  • ½ oz maple syrup
  • 5 tsp dried basil
  • ½ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Beets

  • 28 oz whole baby beets, fresh, trimmed
  • 39 oz water, divided
  • 4 oz baby arugula
  • 8 oz burrata cheese
  • 2 tbsp pomegranate arils/seeds (optionnel)
  • 2 tbsp chopped pecans (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1234.5 kJ / 295 kcal
Protides
8.2 g
Glucides
12.1 g
Lipides
24.2 g
Graisses saturées
6.5 g
Fibre
3.3 g
Sodium
418.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives