Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 30 g olie
-
300
g gekookte worst (Brühwurst), in plakjes (1 cm)
ou 300 g gerookte varkensworst, in plakjes (1 cm) - 950 g water
- 30 - 50 g boerenkool, zonder dikke stelen
- 120 g uien, gehalveerd
- 80 g wortelen, in stukken
-
80
g selderstengels, in stukken
ou 80 - 100 g peterseliewortel, in stukken - 3 teentjes knoflook
- 30 g tomatenpuree
-
300
g verse champignons, gemengd (bv. porcini, cantharellen, boleten...), in plakjes
ou 300 g verse champignons de Paris, in plakjes - 30 - 50 g parelgerst (zie variatie)
-
2
tl vleesbouillonpasta
ou 2 vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl gedroogde tijm
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1398.3 kJ / 334.2 kcal
- Protides
- 14.5 g
- Glucides
- 17.2 g
- Lipides
- 24 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodium
- 884.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Champagne crème cake
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Pas d’évaluation
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15min
Taart met peer en brie
1h 10min
Hongaarse champignonsoep
30min