Appareils et accessoires
Boekweit met champignons
Préparation 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
hazelnoten geschild30 g
-
verse peterseliebladeren10 g
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
250 g verse champignons, de Paris, in stukken (2-3 cm)verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2-3 cm)250 g
-
witte wijn60 g
-
boekweitkorrels gespoeld250 g
-
water400 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
boter20 g
-
gorgonzola in stukken50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
448.1 mg
Protides
14.8 g
Calories
1813.3 kJ /
433.4 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
8.7 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Champignon
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Charoset
15min
Goulash van linzen en champignons
45min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Pas d’évaluation
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Tzatziki
20min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Pas d’évaluation
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Vegetarische chili
1h 5min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min