Versions compatibles
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protides
- 42.3 g
- Glucides
- 53 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 1501.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Kip-miso stoofpot
1h 45 min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Pas d’évaluation
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5 min
Spinazierisotto met asperges
40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Zalm en venkel risotto
25min