Versions compatibles
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
- 20 g extra vergine olijfolie
- 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
- 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
- 2180 g water
- 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
- 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
- 130 g droge witte wijn
-
1
volle tl groentebouillonpasta
ou ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 40 g boter, in stukken
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 2365.8 kJ / 562.5 kcal
- Protides
- 42.3 g
- Glucides
- 53 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 1501.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
200 g ui fruiten
20min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10 min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Quiche met kip en peer
2h 40min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Chinees varkensvlees met groenten
1h 20min
Zalm en venkel risotto
25min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min