Appareils et accessoires
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Préparation 15min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (optionnel)1 - 2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
911 mg
Protides
11.5 g
Calories
1820 kJ /
435 kcal
Lipides
17.3 g
Fibre
15.8 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
62.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Zomerse pastasalade
30min
Vegan bananen-kokoscake
Pas d’évaluation
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Groentensaus voor pasta
40min
Ratatouille
40min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Koolsoep
50min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3h 50min