Appareils et accessoires
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
Préparation 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingrédients
Volkoren speltbrood
-
water150 g
-
volle melk200 g
-
verse gist20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren speltbloem750 g
-
olijfolie20 g
-
balsamicoazijn60 g
-
zout1 tl
Broodvorming
-
melk20 g
-
fijne havervlokken20 g
Avocado-ei spread
-
eieren2
-
water om de eieren te koken
-
verse gemengde kruiden3 takjes
-
avocado200 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
roomkaas50 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Gezond sap
-
sinaasappels (± 4), met de schil, gehalveerd800 g
-
water400 g
-
verse gember in stukken10 g
-
wortelen geschild, in stukken (± 3 cm)200 g
-
appels geschild, in kwarten150 g
-
ijsblokjes100 g
-
kaneelpoeder1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
887.4 mg
Protides
26.2 g
Calories
2961.2 kJ /
707.7 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
22.6 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
122.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lunch box
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Pas d’évaluation
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Glühwein
15min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min