Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tofu coating
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh ginger
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice wine vinegar
- 60 g pure maple syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste ( see Tips)
- 30 g ketchup (see Tips)
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 200 g long grain white rice
- 350 g broccoli florets
Tofu
- 1000 - 1500 g vegetable oil, to deep fry
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)
- sesame seeds, to garnish
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3147 kJ / 749.3 kcal
- Protides
- 21.7 g
- Glucides
- 98.4 g
- Lipides
- 30.7 g
- Graisses saturées
- 3.9 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodium
- 1072.2 mg
Recettes alternatives
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Okonomiyaki
30min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Soba noodle mee goreng
40min
Black bean enchiladas
1h 20min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Vegetarian Japchae
45min
Chickpea shawarma salad bowl
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Crispy Korean Tofu
1h 20min
Soba noodle and tofu salad
35min
Sweet and sour tempeh
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