Verrines z rzodkiewki i koziego sera

Verrines z rzodkiewki i koziego sera

3.6 8 évaluation
Préparation 10min
Total 3h 20min
6 porcji

Ingrédients

  • 1 pęczek rzodkiewek z liśćmi (160-180 g)
  • 5 szczypt soli lub ilość do smaku
  • 200 - 220 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 120 g mleka
  • 1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego lub ilość do smaku
  • 1 płaska łyżeczka agaru (2 g)
  • 100 g koziego sera, miękkiego podzielonego na kawałki
  • 50 g jogurtu greckiego

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porcję

Sodium 610 mg
Protides 4 g
Calories 724 kJ / 173 kcal
Lipides 15 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 9 g
Glucides 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...