Versions compatibles
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 26.9 g
- Lipides
- 16.9 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 337.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Griekse salade met gestoomde kip
No ratings
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Citroenijs
8h 30 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
No ratings
Eekhoorntjesbrood zout
5min
Pâté in korst
10h
Russische rode bietensalade
1h 10min
Mosterd-dillesaus
2h 15min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min