Versions compatibles
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Eieren
- 2 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Taart
- 125 g boter, koud, in stukken
- 250 g bloem
- 1 ei, medium (53-63 g)
- 2 el water
- 1 tl zout
Garnering
- 350 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 el witte wijnazijn
- 30 g vers geperst citroensap
- 1 eierdooier
- 3 stukken ansjovisfilet, in olie, uitgelekt
- 10 g olijfolie
- 10 g honing
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 ½ tl zout
- 30 g rucola
- 100 g kerstomaten
- 20 g kappertjes op azijn, uitgelekt
- 50 g rode uien, in ringen (1 mm)
- Infos nut.
- par 1 stuk
- Calories
- 1332 kJ / 318.4 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 26.9 g
- Lipides
- 16.9 g
- Graisses saturées
- 9 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodium
- 337.6 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Pas d’évaluation
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Ingelegde champignons
Pas d’évaluation
Mini champignon pasteitjes
1h 45 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Sapje van rucola en waterkers
Pas d’évaluation
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30 min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 min