Appareils et accessoires
Parelgerst- en champignonsoep
Préparation 10min
Total 50min
10 porties
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
wortelen geschild en in stukken (ongeveer 1 stuk)115 g
-
ui in stukken110 g
-
knoflookteentje gepeld1
-
selder in stukken80 g
-
prei in stukken140 g
-
parelgerst200 g
-
water1200 g
-
verse bruine paddenstoelen in plakjes150 g
-
gedroogde shiitakes vooraf bevochtigd en gesneden60 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak1 tl
-
boerenbrood
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
566 mg
Protides
6 g
Calories
916 kJ /
218 kcal
Lipides
6 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Pas d’évaluation
Rijstschotel met appelen
Pas d’évaluation
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Pas d’évaluation
Haver horchata
Pas d’évaluation
Cholent
Pas d’évaluation
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Borscht
50min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Burrito ontbijt
Pas d’évaluation