Appareils et accessoires
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
Préparation 15min
Total 15h
8 portions
Ingrédients
-
sugar150 g
-
egg yolks6
-
milk min. 3,2%400 g
-
cream, min. 30% fat375 g
-
soft goat's cheese in pieces300 g
-
wholemeal bread flour170 g
-
olive oil50 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
balsamic vinegar10 g
-
salt¼ tsp
-
cooked beetroot cut in pieces250 g
-
water120 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
390.7 mg
Protides
14.1 g
Calories
2284.5 kJ /
546 kcal
Lipides
36.8 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
19.2 g
Glucides
41.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cold Cravings
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
High protein peanut banana shake
5min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Power Muesli
Pas d’évaluation
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Japanese Bakery Special Custard
2h
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Cutter Beet Carpaccio
Pas d’évaluation
Steel Cut Oats
35min
Mango sorbet
2min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min