Appareils et accessoires
Spiralized spicy pickled carrots
Préparation 20min
Total 30min
3 jars
Ingrédients
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
115.2 mg
Protides
2.8 g
Calories
996.9 kJ /
238.3 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
54.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tagliatelle with pumpkin
45min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Sushi Rice
1h 5min
Shredded chicken 2-for-1
40min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Honey soy tofu with steamed rice
40min
Power green smoothie
5min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Vegetarian nuggets
30min
15-minute noodles
15min
Brown rice
50min