Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
ou ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Protides
- 7.4 g
- Glucides
- 0.4 g
- Lipides
- 26.4 g
- Graisses saturées
- 16.6 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 353.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Pateu în crustă (Spania)
10h
Cuiburi de Paște, din bezea
Pas d’évaluation
Latte cu hibiscus și apă de trandafiri
Pas d’évaluation
Amestec de semințe și migdale crude
Pas d’évaluation
Pastă gravy (concentrat de vită pentru friptură)
Pas d’évaluation
Supă franțuzească de ceapă cu foitaj
55min
Pâté de ciuperci
1h 25min
Panna cotta cu scorțișoară și compot de mere și caise cu ghimbir
Pas d’évaluation
Bundt de turtă dulce
1h 40 min
Sos de caramel cu espresso
45min
Porc gătit lent, cu sos barbecue și coleslaw
6h 30min
Supă de roșii cu tăieței
35min