Appareils et accessoires
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Préparation 15min
Total 2h
4 porties
Ingrédients
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1143 mg
Protides
57 g
Calories
2103 kJ /
504 kcal
Lipides
29 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Lasagne bolognese
2h 30min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Glühwein
15min
Asperge-watermeloen salade
40min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Loempia’s
55min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Groenteflan
1h 35min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Canapé met ei
10min
Kruidenvinaigrette
Pas d’évaluation