Appareils et accessoires
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
Préparation 20min
Total 1h 15min
4 porties
Ingrédients
-
glasmie (gemaakt van mungbonen of rijst)200 - 250 g
-
warm water voor het weken
-
teentjes knoflook70 g
-
olie40 g
-
zout (optionnel)½ tl
-
gemalen witte peper¼ tl
-
suiker35 g
-
sojasaus40 g
-
20 g witte wijnrijstwijn20 g
-
water700 g
-
rauwe middelgrote garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd200 - 250 g
-
platte sperziebonen200 g
-
lente-uien in blokjes (3 mm) of gekruld (zie tip), als garnituur50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
16 g
Calories
1832 kJ /
438 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2.5 g
Glucides
66 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veenbessen-chocolade cakemix
Pas d’évaluation
Cheesecake likeur
10min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Japanse kip curry
55min
Steak Stroganoff
45min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Napolitaanse cake
Pas d’évaluation
Zalmburgers
25min
Havertaart
Pas d’évaluation
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min