Pascualina
TM6 TM5 TM31

Pascualina

4.1 (17 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)

Pastry

  • 400 g plain flour, plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp baking powder
  • 200 g unsalted butter, chilled, cut into pieces
  • 100 g cold water

Filling

  • 2 onions (approx. 300 g), cut into quarters
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 280 g fresh baby spinach leaves
  • ½ tsp sea salt, plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper, plus extra to season
  • 1 pinch nutmeg
  • 1 tsp sugar
  • 200 - 250 g ricotta (see Tips)

Assembly

  • 6 eggs
  • 1 egg, beaten, to brush

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2448.8 kJ / 583 kcal
Protides
18.3 g
Glucides
45 g
Lipides
36.4 g
Graisses saturées
18.7 g
Fibre
3.1 g
Sodium
672.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives