Appareils et accessoires
Cottage cheese
Préparation 10min
Total 4h 30min
360 g
Ingrédients
-
rennet tablet (see Tips)½
-
filtered water2 tbsp
-
full cream milk2000 g
-
calcium chloride (food grade - 1 ml) (see Tips)1 ml
-
mesophilic starter culture (see Tips)1 sachet
Niveau
facile
Infos nut. par 360 g
Sodium
700.5 mg
Protides
68 g
Calories
5623.3 kJ /
1338.9 kcal
Lipides
68 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
43.8 g
Glucides
120 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus on Cheese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
No ratings
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
No ratings
Peanut butter
5 min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 h 5 min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 h 30 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Buttermilk balsamic sorbet
12 h 30 min
Chocolate and red wine cake with pears
1 h 20 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 h
Mixed berry jam
50 min
Gluten free lemon tart
2 h 25 min