Appareils et accessoires
Mango pudding (Brendan Pang)
Préparation 15min
Total 2h 15min
8 portions
Ingrédients
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
41.4 mg
Protides
4 g
Calories
887.3 kJ /
212.1 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Croissants
16h
Chilli mussels with risoni
35min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Madurese chicken satay
1h 30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Acar Timun (Cucumber Acar)
30min
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Hash browns
40min
Pears in orange syrup
45min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min