Versions compatibles
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Poached pears
- 80 - 120 g raw sugar, to taste
- 250 g water
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 cinnamon quills
- 12 whole cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- 750 g dry red wine (1 bottle)
- 4 Beurre Bosc pears, peeled
Mulled wine gel
- 80 g pure maple syrup
- 10 g agar agar
- ¼ sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Cheesecake
- 40 g unsalted butter, softened
- 100 g gingernut biscuits (approx. ½ packet)
- 250 g cream cheese
- 150 g pouring (whipping) cream
- 40 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- pecan nuts, chopped, to serve
- micro herbs, to decorate
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3532.4 kJ / 841.1 kcal
- Protides
- 10.7 g
- Glucides
- 70.5 g
- Lipides
- 49.8 g
- Graisses saturées
- 29.7 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 473.4 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Saffron and cardamom poached pears
40min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Pears in red wine
3h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50 min
Peaches in white wine syrup
4h
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Brandy cream
15min