Appareils et accessoires
Spicy peach and mango chutney
Préparation 15min
Total 45min
1 Total recipe
Ingrédients
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
94.8 mg
Protides
7.21 g
Calories
4625 kJ /
1101 kcal
Lipides
1.91 g
Fibre
15.98 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
261.21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dukkah
25min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48h 20min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Custard
10min
Tomato ketchup
1h 25min
Tomato relish
2h 10min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Apple and ginger paste
6h 15min
Quick beetroot relish
40min
Lemon or lime butter
15min