
Appareils et accessoires
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
Préparation 20min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
Flatbread
-
extra virgin olive oil20 g
-
water150 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour300 g
-
salt½ tsp
Topping
-
beetroot trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)150 g
-
carrot 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
red capsicum cut into slices (5 mm)150 g
-
crème fraîche150 g
-
haloumi or feta cheese150 g
-
walnut halves roughly chopped50 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
684.1 kcal /
2862 kJ
Protides
19.7 g
Lipides
35.1 g
Glucides
74 g
Fibre
6.5 g
Graisses saturées
12.4 g
Sodium
713 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Spiralize your life (TM6)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande