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Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Savory Crunchy Topping
- 1 egg white, from a large egg
- 1 oz extra virgin olive oil
-
1
oz honey
ou 1 oz agave - ½ oz water
- 2 tsp kosher salt
- 6 oz sunflower seeds
- 3 oz chia seeds
- 3 oz flaxseeds
- 3 oz sesame seeds, raw
- 1 oz sweet smoked paprika
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Roasted Garlic Purée
- 24 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz water
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Brussels Sprouts
- 30 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, cleaned and trimmed
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- extra virgin olive oil, to drizzle
Savory Hummus
- 1 lemon
-
1
can chickpeas (15 oz), drained and rinsed
ou 16 oz edamame, shelled - 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz tahini
- 2 oz water
-
2
tsp white balsamic vinegar
ou 2 tsp cider vinegar - 1 tsp salt
- 1 tsp freshly ground black pepper
- 1 oz harissa
- 1 tsp za'atar
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground smoked paprika
- 4 tbsp pomegranate molasses, to drizzle
- 2 oz sun-dried tomatoes, to serve
- 2 oz green olives, to serve
- 2 oz preserved lemon, to serve
- 2 oz walnuts, to serve
- fresh marjoram, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4176 kJ / 998 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 59 g
- Lipides
- 82 g
- Graisses saturées
- 10 g
- Fibre
- 22 g
- Sodium
- 2190 mg
Recettes alternatives
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Green Bean Gremolata
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Lemony Green Beans
20min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min