Zucchini and Almond Pulp Bread
TM6 TM5

Zucchini and Almond Pulp Bread

4.7 (26 évaluations )

Ingrédients

  • 16 oz zucchini, trimmed, cut into pieces (2 in.)
  • 4 oz sugar
  • 2 large eggs
  • 6 oz almond pulp, from homemade almond milk (see Tip)
  • 2 ½ oz vegetable oil, plus extra to grease
  • 1 tsp vanilla extract
  • 6 oz all-purpose flour
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground ginger
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 3 oz chopped walnuts
    ou 3 oz chopped almonds

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1272 kJ / 304 kcal
Protides
9 g
Glucides
31 g
Lipides
18 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
4 g
Sodium
234 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives