Bacon and Cabbage Risotto
TM6 TM5 TM31

Bacon and Cabbage Risotto

4.3 (72 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g bacon, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced
  • 15 g olive oil
  • 2 tsp fine sea salt
  • 100 g spring onions, cut in pieces
  • 30 g unsalted butter, diced
  • ½ tsp ground black pepper
  • 400 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
  • 150 g dry white wine
  • 1 ½ chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    ou 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 850 g water

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2106.5 kJ / 503.5 kcal
Protides
12.3 g
Glucides
57 g
Lipides
22.6 g
Graisses saturées
9.6 g
Fibre
1.1 g
Sodium
918.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives