
Appareils et accessoires
Sweet Potato Gnocchi
Préparation 40min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
water30 oz
-
sweet potatoes peeled, cubed (1 in.)12 oz
-
all-purpose flour11 oz
-
ricotta cheese4 oz
-
large egg1
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground nutmeg (optionnel)½ tsp
Boiling Gnocchi
-
water60 oz
-
salt1 tsp
Pan Frying Gnocchi
-
unsalted butter divided2 oz
-
extra virgin olive oil to fry, divided2 oz
-
fresh sage leaves divided10
-
Parmesan cheese shaved, to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
713 kcal /
2983 kJ
Protides
19 g
Lipides
36 g
Glucides
78 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
15 g
Sodium
765 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Bone Appétit
12 Recettes
États-Unis
États-Unis