Appareils et accessoires
Cauliflower Rice
Préparation 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
cauliflower cut in florets (3 cm), stalks removed450 g
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
38.8 mg
Protides
2.2 g
Calories
117.7 kJ /
28.1 kcal
Lipides
0.4 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
5.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Stewed Rhubarb with Orange
10min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min
Apple Sauce
15min
Liquid Yoghurt in Mixing Bowl
12h
Sautéed Leeks (170-200 g)
20min
Asian Chopped Salad
20min
Basil Pesto
10min
Nut and Seed Butter
10min
Brown Rice Salad with Trout
35min
Chunky Coleslaw
5min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20min
Carrot and Swede Mash
20min