Appareils et accessoires
Vanilla Sponge Layer Cake
Préparation 30min
Total 2h 35min
12 slices
Ingrédients
Vanilla Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing200 g
-
caster sugar200 g
-
self-raising flour200 g
-
large eggs4
-
baking powder1 ½ tsp
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
Vanilla Buttercream
-
unsalted butter soft200 g
-
icing sugar plus extra for dusting400 g
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
Assembly
-
fondant icing (approx. 660 g)2 batches
-
food colouring pastes as desired
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 slice
Protides
4.3 g
Calories
3200 kJ /
765 kcal
Lipides
29.7 g
Glucides
120.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Buttercream Icing
10min
Chocolate Fudge Cake
1h
Buttercream icing
5min
Buttercream Icing
5min
Chocolate icing (ganache)
20min
Chocolate Chip Cookies
50min
Chocolate Chip Muffins
1h
Ultimate Chocolate Cake
2h 15min
Chocolate Fudge Icing
5min
Fondant Icing
35min
Tri-Coloured Cupcakes
1h 30min
Easy Chocolate Cake
1h 15min