Mocha ice cream cake with Champagne snaps
TM6 TM5 TM31

Mocha ice cream cake with Champagne snaps

4.8 (23 évaluations )

Ingrédients

Coffee almond base

  • 80 g raw sugar
  • 400 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 egg white
  • 1 tbsp instant granulated coffee
  • 1 pinch salt
  • 60 g slivered almonds, lightly toasted

Coffee chocolate top

  • 100 g raw sugar
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
  • 1 egg yolk
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp brewed espresso coffee

Champagne snaps

  • butter, for greasing
  • 40 g flaked almonds
  • 130 g raw sugar
  • 100 g champagne (see Tips)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
1933.7 kJ / 460.3 kcal
Protides
6 g
Glucides
38.8 g
Lipides
32.4 g
Graisses saturées
21.2 g
Fibre
0.9 g
Sodium
60.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives