
Appareils et accessoires
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
Préparation 35min
Total 9h 40min
12 slices
Ingrédients
Coffee almond base
-
raw sugar80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg white1
-
instant granulated coffee1 tbsp
-
salt1 pinch
-
slivered almonds lightly toasted60 g
Coffee chocolate top
-
raw sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed espresso coffee2 tbsp
Champagne snaps
-
butter for greasing
-
flaked almonds40 g
-
raw sugar130 g
-
champagne (see Tips)100 g
Infos nut. par 1 slice
Calories
476.1 kcal /
1992 kJ
Protides
6 g
Lipides
34.1 g
Glucides
37.1 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
18.2 g
Sodium
64.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Celebration cakes
13 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande