Rye sourdough loaf
TM6 TM5 TM31

Rye sourdough loaf

4.2 (9 évaluations )

Ingrédients

Rye starter

  • 100 g filtered water
  • 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
  • 100 g rye flour

Sourdough

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 350 g filtered water
  • 500 g wholemeal plain flour, plus extra to dust
  • 50 g baker's flour
  • 2 tsp salt
  • 1 - 2 tsp caraway seeds, to taste (optional)
  • ice cubes (approx. 10)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
873.9 kJ / 208.9 kcal
Protides
6.1 g
Glucides
43.7 g
Lipides
0.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Fibre
2.4 g
Sodium
393.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives