Appareils et accessoires
Beetroot ciabatta
Préparation 15min
Total 15h
12 slices
Ingrédients
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
378.2 mg
Protides
7.5 g
Calories
681.2 kJ /
162.2 kcal
Lipides
1.3 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
27.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Better bread
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Blueberry brioche buns
1h 50min
Christmas stollen
27h 15min
Onion Tarte Flambée
1h
Cooking split green peas
45min
Dalgona coffee with Irish cream
15min
Vegan mozzarella
3h 40min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Strawberry almond gelato
12h 20min
Saffron arancini
25h 25min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min