BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw

BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw

4.2 133 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Slaw
  • red cabbage cut in pieces (4 cm)
    180 g
  • white cabbage cut in pieces (4 cm)
    180 g
  • cider vinegar
    30 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
Avocado Crema
  • fresh coriander leaves
    5 g
  • garlic cloves
    3
  • groundnut oil
    20 g
  • avocados (approx. 250 g), cut in pieces
    2
  • lime juice, freshly squeezed
    15 g
  • fine sea salt
    ¼ tsp
BBQ Pulled Jackfruit
  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • groundnut oil
    30 g
  • tomato ketchup
    220 g
  • dark brown sugar
    60 g
  • cider vinegar
    30 g
  • smoked paprika
    1 Tbsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • liquid smoke
    1 tsp
  • ground cayenne pepper
    2 pinches
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • corn tortillas
    8
  • tinned young jackfruit, in brine rinsed, drained (2 x 400 g tins)
    250 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 740 kcal / 3102 kJ
Protides 12 g
Lipides 31 g
Glucides 93 g
Fibre 13 g
Graisses saturées 7 g
Sodium 1314 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...