Appareils et accessoires
Duszone warzywa
Préparation 10min
Total 10min
4 porcje
Ingrédients
-
2 ząbki czosnku
-
10 g oliwy z oliwek
-
300 g kapusty pak choi pokrojonej w paski (patrz wskazówka) lub innego zielonego warzywa
-
½ łyżeczki soli
-
1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porcję
Sodium
339.8 mg
Protides
1.2 g
Calories
143 kJ /
34.2 kcal
Lipides
2.6 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
2.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
KULINARNE ABC
203 Recettes
Pologne
Pologne
Vous pourriez aussi aimer...
Zielona terrina z kozim serem
4h 40min
Zasmażka
10min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Gotowanie jajek
20min
Piana z białek
5min
Ossobuco po mediolańsku
1h 10min
Sos z octu balsamicznego i musztardy
5min
Sos jogurtowy
5min
Purée warzywne
45min
Tagliatelle z marchewki i cukinii
35min
Sos pomidorowy
40min