Disque cuisson Thermomix® requis

Afin de réaliser cette recette, vous avez besoin du Disque cuisson Thermomix®. En savoir plus

Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
TM6

Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce

4.8 (8 évaluations )

Ingrédients

Marinade

  • 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 1 sprig fresh sage
  • 3 sprigs fresh thyme
  • 1 tsp ground mustard powder
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless

Herbed Turkey

  • 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
  • 1 oz lemon juice
  • 1 sprig fresh rosemary
  • 1 sprig fresh sage
  • 2 sprigs fresh thyme

Roasted Red Pepper Sauce

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 4 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
  • ½ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • fresh mixed herbs, chopped, to garnish
  • 4 oz pomegranate seeds, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1402 kJ / 335 kcal
Protides
41 g
Glucides
16 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
3 g
Sodium
731 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives