Versions compatibles
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 1 lemon, thin peel only, no pith and juiced
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 3 sprigs fresh thyme
- 1 tsp ground mustard powder
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 - 24 oz turkey breast, skinless, boneless
Herbed Turkey
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 sprig fresh sage
- 2 sprigs fresh thyme
Roasted Red Pepper Sauce
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 jar roasted red peppers (16 oz), drained
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- fresh mixed herbs, chopped, to garnish
- 4 oz pomegranate seeds, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protides
- 41 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 12 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 731 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Crab Cakes
1h 35min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
25min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Sous-vide Artichokes
55 min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min