Basic Soup Purée
TM6

Basic Soup Purée

4.9 (59 évaluations )

Ingrédients

  • ½ - 1 oz olive oil
  • 6 - 7 oz mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (¾ in.)
  • 25 - 27 ½ oz mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 26 ½ - 28 oz water
  • 1 tsp vegetable stock paste
    ou 1 vegetable stock cube
  • 1 tsp salt, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
448.4 kJ / 107.2 kcal
Protides
4 g
Glucides
14.4 g
Lipides
4 g
Graisses saturées
0.7 g
Fibre
4.7 g
Sodium
724.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives