
Appareils et accessoires
French Onion Soup
Préparation 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
Gruyère cheese cut into pieces3 oz
-
yellow onions halved18 oz
-
olive oil1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
all-purpose flour2 tsp
-
water32 oz
-
stock cube chicken or beef1
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Infos nut. par 1 portion
Calories
229.4 kcal /
959.8 kJ
Protides
7.6 g
Lipides
13.7 g
Glucides
19.7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5.9 g
Sodium
427.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis