Pumpkin Risotto
TM6 TM5

Pumpkin Risotto

3.4 (12 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g Parmesan cheese, rind removed, cut in pieces (3 cm)
  • 400 g pumpkin, cut in pieces
  • 100 g water
  • 2 tsp salt
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 400 g risotto rice
  • 700 g vegetable broth (see tips)
  • 60 g butter, room temperature, cut in small pieces
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 1 piece fresh black truffle, cut in thin slices, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1481 kJ / 354 kcal
Protides
10 g
Glucides
44 g
Lipides
15 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives