Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
TM6 TM5

Pineapple and Coconut Cheesecake Bars

4.7 (32 évaluations )

Ingrédients

Shortbread Crust

  • 260 g plain flour
  • 200 g granulated sugar
  • 50 g desiccated coconut
  • 220 g unsalted butter, soft

Pineapple Filling

  • 450 g cream cheese, room temperature
  • 70 g granulated sugar
  • 2 medium eggs
  • 370 g tinned crushed pineapple, well drained
  • 2 tsp vanilla extract

Coconut Topping

  • 40 g unsalted butter, diced
  • 150 g flaked coconut
  • 30 g granulated sugar

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1065 kJ / 255 kcal
Protides
3 g
Glucides
24 g
Lipides
16 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives