Versions compatibles
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g olijfolie
- 600 g varkensvlees, zonder pezen en botten, in blokjes (6 x 4 cm)
- ½ tl zout
- 2 snuifje gemalen peper
- 150 g rode ui, in partjes
- 200 g rijpe tomaten, in stukken
-
20 - 30
g jalapeño peper, uit blik
ou 1 - 2 verse jalapeñopepertjes, zaadlijsten verwijderd, in ringetjes - 120 g rode paprika, in stukken (2 cm)
- 120 g groene paprika, in stukken (2 cm)
- 250 g zwarte bonen, gehele, uit blik, uitgelekt
- 30 g tomatenpuree
- 100 g water
-
½
tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
ou 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 2 avocado's
- 6 maïstortilla's
- 100 g zure room
- 4 el verse koriander
- 1 limoen, in partjes
- Infos nut.
- par 1 porties
- Calories
- 1875 kJ / 446 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 25 g
- Lipides
- 23 g
- Fibre
- 8.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15 min
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Pas d’évaluation
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Pas d’évaluation
Enchiladas met rundvlees
30 min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Beef laab
1h 5min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min