Bacon, Leek and Emmental Tart
TM6 TM5

Bacon, Leek and Emmental Tart

4.4 (35 évaluations )

Ingrédients

  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled (approx. 320 g, see tips)
  • 1 medium egg, beaten
  • 150 g Emmental cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 300 g leeks, cut in pieces (3 cm)
  • 35 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
  • 200 g bacon lardons
  • 200 g crème fraîche
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 100 g mixed salad leaves
  • balsamic vinegar, for drizzling

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2537 kJ / 612 kcal
Protides
18 g
Glucides
20 g
Lipides
51 g
Graisses saturées
25 g
Sodium
713 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives