
Appareils et accessoires
Brie en Croute with Port Figs
Préparation 25min
Total 1h 10min
2 portions
Ingrédients
-
vanilla bean½
-
sugar2 oz
-
orange thin peel only, no pith, plus juice (1 oz)1
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish10 sprigs
-
port wine6 oz
-
dried figs (Black Mission), stems removed, halved3 oz
-
whole cloves3
-
puff pastry, ready-made thawed1 sheet
-
wheel of Brie cheese8 oz
-
large egg whisked1
-
crackers to serve
-
red apple sliced to serve1
Infos nut. par 1 portion
Calories
844 kcal /
3531 kJ
Protides
30 g
Lipides
43 g
Glucides
71 g
Fibre
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Table for Two
9 Recettes
États-Unis
États-Unis