Chicken Enchiladas
TM6 TM5

Chicken Enchiladas

4.6 (80 évaluations )

Ingrédients

  • 7 oz panela cheese, cut into pieces
  • 23 oz green tomatillos, halved
  • 2 oz white onion
  • 1 garlic clove
  • 1 oz canned chipotle chilies, in adobo sauce
  • 1 tsp salt
  • 16 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cut lengthwise
    ou 16 oz chicken tenderloins
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • oil, to fry
  • 12 corn tortillas
  • sour cream, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2267.7 kJ / 542 kcal
Protides
31.6 g
Glucides
92.2 g
Lipides
6.7 g
Graisses saturées
1.2 g
Fibre
8 g
Sodium
764.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives