Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.5 55 évaluations
Préparation 10min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    7 oz
    7 oz feta cheese, cut into pieces
  • onions halved
    10 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    16 oz
  • oil
    1 oz
  • homemade chicken stock paste
    2 heaping tsp
    2 stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    36 oz
  • piloncillo cut into pieces (see tip)
    1 oz
    1 oz brown sugar, cut into pieces (see tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    1 - 3 oz
  • dried bay leaves
    2
  • Mexican tostadas
    18
    18 taco shells
  • sour cream
    8 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 603 kcal / 2523 kJ
Protides 47 g
Lipides 26 g
Glucides 47 g
Fibre 6 g
Graisses saturées 21 g
Sodium 1861 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...