
Appareils et accessoires
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
Préparation 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces7 oz
-
onions halved10 ½ oz
-
tomatoes cut into pieces16 oz
-
oil1 oz
-
homemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
piloncillo cut into pieces (see tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
Mexican tostadas18
-
sour cream8 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
603 kcal /
2523 kJ
Protides
47 g
Lipides
26 g
Glucides
47 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
21 g
Sodium
1861 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis