Appareils et accessoires
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
Préparation 10min
Total 50min
16 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
rosemary leaves only2 stalks
-
salt2 tsp
-
water30 oz
-
32 oz baby gold potatoes, (approx. 2 in)baby red potatoes (approx. 2 in)32 oz
-
prosciutto thinly sliced5 oz
-
lemon thin peel only, no pith1
-
white cheddar cheese cubed2 oz
-
sour cream5 oz
-
dried chili flakes (optionnel)½ tsp
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish1 bunch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
494 kJ /
118 kcal
Lipides
6 g
Fibre
1 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Fare
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Night at the Movies
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chili Taco Dip
1h
Virgin Raspberry Mojito
10min
Chorizo Dip
25min
Jalapeño Poppers
1h
Chicken "Fried" Steak
45min
Avocado Deviled Eggs
25min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Onion Dip
10min
Pork Gyros with Tzatziki
15min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h