Appareils et accessoires
Vegan Gingerbread Trifle with Cherries
Préparation 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
gingerbread vegan, broken in pieces100 g
-
tinned cherries drained, reserving 8 Tbsp juice200 g
-
soy cream for whipping, cold300 g
-
whipped cream stabiliser vegan (8 g each)2 sachets
-
vanilla sugar, homemade2 tsp
-
gingerbread spices¾ tsp
-
flaked almonds4 Tbsp
-
ground cinnamon for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
1349 kJ /
322 kcal
Lipides
19 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Caramel Cereal Bars
1h
Courgette and Cocoa Cake
24h
Berries and Cream Layer Cake
2h 15min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3h 5min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Black Forest Trifle
1h 45min
Vegan Coconut Cake
50min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11h
Blueberry Scones with Honey and Walnut Butter
30min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25min
Vegan Brownies
2h 40min
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min