Appareils et accessoires
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Préparation 35min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
7 g
Calories
1390 kJ /
333 kcal
Lipides
16 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Christmas
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Vegan Aioli Sauce
10min
Vegan Mozzarella
8h 50min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Blitva
35min
Papaya Sorbet
15min
Provençal tart
1h 15min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Chickpea Pancakes
20min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Pumpkin and Quince Soup
1h