Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g koçbaşı nohut (bk. Öneriler), 1 gece önceden suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 1200 - 1250 g su
- 20 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 1 adet yeşil acı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 g taze zencefil, dilimlenmiş (1-2 mm)
- ¼ tk kimyon
- ¼ tk toz kişniş
- ¼ tk toz zerdeçal
- ⅛ tk toz acı biber
- ¼ tk garam masala baharat karışımı
- 1 ¼ tk tuz
- 30 g limon suyu
- 2 - 3 dal kişniş yaprağı, süslemek için
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protides
- 11.8 g
- Glucides
- 27.8 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 15 g
Recettes alternatives
Kuru Fasulye
10h
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Pas d’évaluation
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min