Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 40 g tereyağı
- 20 g domates salçası
- 250 g kültür mantarı, yakl. 4 cm çapında, dilimlenmiş (1 cm) (bk. öneri)
- 150 g kapya biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 150 g yeşil dolmalık biber, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 1 ¼ tk tuz
- ¾ tk toz karabiber
- ¾ tk kuru kekik
- 200 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte
- 200 g su
- 750 g tavuk göğsü, kuşbaşı kesilmiş (3-4 cm)
- 2 yk zeytinyağı
- taze kekik, süslemek için
- Infos nut.
- par 5 porsiyon
- Calories
- 3998 kJ / 956.5 kcal
- Protides
- 192.5 g
- Glucides
- 31.5 g
- Lipides
- 61 g
- Fibre
- 21 g
Recettes alternatives
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45min
Tavuklu Pilav
1h 10 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
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Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
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Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25 min
Buharda Pişmiş Somon
30min
Vietnam Usulü Yumurtalı Kahve
10min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
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Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
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Orman Kebabı
1h