Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
TM6 TM5

Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)

5.0 (5 évaluations )

Ingrédients

Pesto

  • 4 ½ oz Pecorino cheese, cubed
  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cubed
  • ½ oz pine nuts
  • ¼ tsp salt
  • 1 garlic clove
  • 4 oz fresh basil
  • 10 oz extra virgin olive oil, divided

Starter

  • 2 oz all-purpose flour
  • 2 oz whole wheat flour
  • 4 ½ oz water
  • ⅛ tsp active dry yeast

Pita Breads

  • 7 ½ oz water
  • 11 ½ oz all-purpose flour
  • 3 ½ oz whole wheat flour
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp extra virgin olive oil
  • 1 ½ tsp salt
  • Parmesan cheese, shaved, to garnish
  • fresh basil leaves, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1636 kJ / 391 kcal
Protides
9 g
Glucides
52 g
Lipides
17 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives