Appareils et accessoires
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Préparation 30min
Total 4h 15min
6 portions
Ingrédients
Caramel
-
sugar9 oz
-
maple syrup3 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
water divided36 oz
-
salt1 tsp
-
lemon juice2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar2 oz
-
dark chocolate (min. 50% cocoa), cut in pieces7 oz
-
heavy whipping cream3 oz
-
large eggs4
-
salt1 pinch
Whipped Cream
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
chocolate shavings to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
289 mg
Protides
7 g
Calories
2120 kJ /
506 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
52 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3h 45min
Chocolate Mousse
3h 20min
Whipped Cream
10min
Crème Caramel
3h 50min
Citrus Margarita
10min
Potato Gratin
1h 10min
Pineapple Upside Down Cake
1h 15min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9h
Meringue Ghosts
12h 25min
Raspberry and Basil Sangria
Pas d’évaluation
Glazed Lemon Muffins
1h
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2h 15min