Appareils et accessoires
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Préparation 30min
Total 4h
4 portions
Ingrédients
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
73.2 mg
Protides
6 g
Calories
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Lipides
13.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
70 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Servings
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Lemon Caper Aioli
10min
Courtesan au Chocolat
3h 15min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Strawberry Almond Gelato
12h 20min
Barbecue Butter
15min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Hazelnut Snow Clouds
40min
Peking-Style Duck Pancakes
11h 25min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3h 5min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1h 30min