Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
TM5 TM6

Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling

3.5 (2 évaluations )

Ingrédients

Hazelnut Meringues

  • 1 ½ oz hazelnuts
  • 7 oz sugar
  • 1 tbsp corn starch
  • 8 egg whites, from large eggs
  • ½ tsp cream of tartar

Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling

  • 6 oz sugar
  • 1 orange, thin peel only, no pith
  • 1 cinnamon stick, broken into pieces
  • 1 star anise
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 12 oz rhubarb, in pieces (½ in.), divided
  • 6 oz heavy whipping cream, chilled
  • confectioners sugar, to dust

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1728.6 kJ / 413.1 kcal
Protides
6 g
Glucides
70 g
Lipides
13.7 g
Graisses saturées
6.8 g
Fibre
2.3 g
Sodium
73.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives